Политика за поверителност и общи условия

ПРАВИЛА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Сигурността на вашите лични данни е толкова важна за нас, колкото и за вас самите. Важно е вие да ползвате нашият сайт viziata.me и възможностите, които той предоставя онлайн в Правила на доверие и пълно спокойствие.

 

За какво са ни нужни лични данни

В „Фикс Конструкт“ ЕООД  имаме нужда от ваши лични данни, за да можем:

  1. да предоставим исканите от клиентите ни продукти и услуги;
  2. да се справим със запитванията и предложенията на нашите потребители;
  3. да правим общи статистики и проучвания.

 

Ангажимент за поверителност

С настоящите Правила за защита на личните данни („Правила“), ние „Фикс Конструкт“ ЕООД, управляващ сайта viziata.me („Сайта“, “Уеб-сайта”) се ангажираме да пазим поверителността и сигурността на вашите лични данни и винаги да обясняваме подробно стъпките, които предприемаме в тази насока.

Настоящите Правила са неразделна част от Правилата за ползуване на сайта viziata.me и регламентират как ние събираме информация, чрез сайта или по друг начин,  за крайните потребители на нашите услуги – тези които посещават страниците на сайта, но нямат създаден профил, както и тези клиенти, които се записват за наши програми и услуги, купуват наши продукти или плащат периодически членски вноски за ползуване на наши продукти или услуги.

Съветваме ви да се запознаете внимателно с настоящите Правила, защото използвайки сайта viziata.me,  вие приемате тези Правила и когато ни предоставяте личните си данни, се съгласявате да обработваме тези Ваши лични данни, както е посочено в тях.

Правилата описват защо ние събираме и какво правим със събраната информация и какви стъпки могат да предприемат нашите посетители и клиенти във връзка с информацията за тях.

 

Как и защо събираме информация за вас

Ние събираме по различни начини информация от нашите посетители на сайта viziata.me и клиентите, които ползуват услугите на нашия сайт.

Като посетители на нашия  сайт, вие можете да имате достъп до публикувано съдържание и да участвате в различни дейности, без да предоставяте каквато и да е лична информация, но за да бъдете записани в даден уъркшоп и да ползвате услугите и инструментите за работа онлайн, ние ще поискаме лични данни за вас.

Нерегистрирани посетители на сайта

Когато посещавате уеб-сайта viziata.me само за да разглеждате информацията, която той предоставя за нерегистрирани посетители, вие правите това анонимно. Ако по време на вашето посещение не правите нищо друго освен да четете текстове, да преглеждате изображения, да гледате видеа и пр., ние все пак ще съберем и съхраним определена информация за посещението ви – автоматично. Тази информация е техническа и не ви идентифицира лично. Информацията, събирана автоматично, се използва само за две цели: а. за управление на сайта и б. за прилагането на закона и евентуално наказателно преследване, в случай на съмнение за неразрешена дейност.

Aвтоматично записaните данни за посетителите на сайта viziata.me се ползват за създаване на обобщена статистика. Ние използваме обобщени статистически данни, за да си помогнем да направим нашия сайт по-полезен за потребителите, например оценка на това към какво е проявен най-голям интерес от посетителите, както и за други цели – например наблюдение на производителността на системата или пък идентифициране на проблемните зони.

Регистрирани потребители на сайта

Ако пожеланете да се регистрирате в сайта, за да се запишете в някои от уъркшоповете ни и ни предоставите исканите в тази връзка лични данни,  ние получаваме вашето съгласие да ги използваме за конкретната цел.

Разбира се, вие можете да откажете да предоставите исканата информация, но тогава няма да може да бъдете записани в желания уъркшоп и няма да можете да ползвате нашите услуги и инструменти.

Автоматично събирана информация

Както и да решите да използвате нашия сайт, ние (или наш оторизиран доставчик на технологични услуги) автоматично събираме определена техническа и информация, за да се улесни използването на сайта и услугите на сайта.

Тази информация включва: вид и версия на интернет браузера ви, операционна система и вид на устройството, което използувате, средно прекарано време в страниците на сайта, брой на разгледани страници, разгледана информация, интернет протокол (IP) адрес, чрез който вашето устройство се свързва с Интернет и др. подобна статистика, често наричана уеб-аналитична информация. Ние използваме тази информация за администриране на сайта и за да измерваме трафика на сайта, така че да знаем кои области на нашите сайтове са любими на нашите потребители, кои области се нуждаят от подобрение, както и какви технологии да се използват, така че да можем непрекъснато да подобряваме нашите продукти, услуги и начина по който те достигат до вас. Ние също така използваме събрания масив от статистически данни за анализ, маркетинг и реклама. Агрегираната информация (тази, която не ви идентифицира персонално) може да бъде използувана по много начини. Тя може да бъде споделяна с други бизнес партньори. При всички положения обаче, този вид информация не съдържа нищо, което може да ви идентифицира като индивид от когото и да било.

Тези данни често се проследяват от нас или наш доставчик на технологични услуги чрез използване на “бисквитки”, по време на вашето посещение в сайтовете.

“Бисквитката” е малко количество данни, които се прехвърлят на вашия браузър от уеб сървър и могат да бъдат прочетени само от сървъра, който ви ги е изпратил. Бисквитката не може да бъде използвана като код или да пренася вируси.

Такива „бисквитки” могат да ви бъдат изпращани и от рекламодатели и други лица, вкл. наши партньори. Ние не носим отговорност за информацията, събирана от тях.

Повечето браузъри предварително са настроени да приемат “бисквитки”. Ако предпочитате да не получавате “бисквитки” докато разглеждате уеб страници или HTML форматирани имейли, можете да настроите браузъра си да ви уведомява, когато получите бисквитка, което ви дава възможност да решите дали да я приеме или не. Също така, бихте могли да откажете всички бисквитки, като ги изключите чрез настройките на Вашия интернет браузър. Можете да се откажете и чрез изявление в този смисъл, изпратено на имейл контактите, публикувани на всеки от нашите сайтове.

Винаги имайте предвид обаче, че за някои уеб страници, за които се изисква оторизация, “бисквитките” нямат алтернатива. Те действат като идентификационна карта на вашето устройство и ни позволяват да ви предоставим потребителски пароли, да регистрираме направените от вас онлайн поръчки и да уважим вашите предпочитания. Потребителите, които изберат да не приемат „бисквитки”, вероятно няма да бъдат в състояние да имат достъп до тези страници.

Съгласявайки се да използвате някои от нашите уеб страници, вие изразявате своето изрично съгласие за използването на “бисквитки” и декларирате, че Ви е предоставена възможност да откажете съхраняването или достъпа до информацията.

Поискана лична информация

Предоставянето на каквато и да е поискана лична информация е изцяло по ваше желание. С развитието на технологиите, ние можем да събираме необходимата ни информация по най-различен начин. Във всички случаи обаче ние ще събираме лична идентификационна информация от вас, само ако вие доброволно ни предоставите тази информация.

Ако решите, че искате да участвате в някаква дейност на нашия сайт и да ползвате наши продукти или услуги, ние (или избрани наши партньори) ще ви помолим да ни предоставите ваши данни, като например:

  • информация за установяване на контакт: име и фамилия, адрес (включително пощенски код), адрес на електронна поща, телефон;
  • информация за месторабота и работна позиция, когато това е необходимо.
  • при регистрацията ще ви дадем възможност да зададете потребителско име и парола, които ще се съхраняват в базата данни на сайта;
  • информация, необходима за извършване на плащане и издаване на фактура: номер на кредитна карта, дата на валидност, вид на кредитната карта, адрес за фактура и др.
  • друга демографска информация и т.н.

 

В зависимост от конкретната дейност, някой от исканите данни са задължителни, а други са пожелателни. Ако не се осигурят задължителните данни по отношение на определена дейност, няма да бъдем в състояние да ви включим в тази дейност.

Така например, след записване в избрания от вас уъркшоп на сайта viziata.me, вашият оторизиран коуч може да поиска допълнителни лични данни от вас, за да може да ви подпомага ефективно да преминете през дадения уъркшоп. Вие не сте длъжни да предоставяте тази информация, но ако не го направите, може да не получите максималното от вашия уъркшоп.

В определени случаи вашите лични данни се предоставят от работодателя, който е възложил участието ви в избран уъркшоп.  В случай, че вашият работодател е заплатил за вашето участие в даден уъркшоп от програмата, той има право на достъп до информация относно вашето индивидуално участие като присъствие и постигане на резултати.

Когато бъдете записан и евентуално получите онлайн достъп до вашите работни страници и материалите в тях, ние събираме информация за това как използвате тези материали. Ние събираме данни, когато отговаряте на нашите тестове и проучвания и когато използватe други препоръчани от нас  инструменти, включени в уъркшоп.

Освен това, ние събираме определена лична информация – име, имейл адрес и пр., когато е необходимо да се регистрирате за участие в дейности, които вие сте избрали. Ако се регистрирате например за получаване на бюлетин или участие в уъркшоп – информацията се използва, за да се изпраща регулярно такъв бюлетин, да се запази място за уъркшопа, както и за да опознаят вашите предпочитания и да бъдете информирани за други полезни информации, семинари и събития, свързани с тях.

В някои други случаи, във връзка с други дейности, ние можем да ви помолим да предоставите информация за себе си чрез попълване на онлайн формуляр. Вие ще имате достъп и можете да допълвате, коригирате или изтривате части от вашите лични данни във вашия личен профил, регистриран на съответната страница.

Ние може да използваме вашата електронна поща или пощенски адрес, за да ви изпратим информация за други услуги или продукти (наши или на други компании), които намираме, че може да ви заинтересуват. Ако не желаете да получавате такава информация, можете да ни предупредите за това с имейл. Освен това можете да изискате вашите данни да не се използват за маркетингови цели.

В зависимост от мненията и предложенията, направени от Вас, ние може да използваме вашите лични данни, за да се свържем с вас относно усъвършенстване на нашите услуги или продукти, както и за получаване на обратна връзка.

В „Фикс Конструкт“ ЕООД не събираме чувствителни лични данни. Чувствителните лични данни включват подробности за вашите: раса или етнически произход; политически възгледи; религиозни или други убеждения ; членство в професионални съюзи ; физическо или психическо здраве; сексуалния живот  или криминално досие. Такива данни можете да споделяте със своя е-коуч, само ако сами пожелаете и с цел подобряване на качеството на усвояване на предоставяната ви услуга.

 

Как използваме вашата информация

В настоящите Правила за защита на личните данни, ние ви информираме как използваме вашата информация, включително когато я споделяме с друга страна, когато това се изисква по закон или в конкретните случаи, описани в тези Правила.

Освен ако не е предвидено друго в тази политика, ние никога няма умишлено да продаваме, отдаваме под наем, споделяме или разкриваме на което и да е трето лице никаква лична информация, която ви идентифицира като отделен потребител, без да сме получили вашето разрешение.

Ако сте ни предоставили информация за контакт с вас, ние ще я ползваме само за:

  • да осигурим регистрацията ви в сайта viziata.me и администриране на потребителския ви профил в сайта;
  • да регистрираме вашите поръчки;
  • да ви осигурим възможност за  онлайн плащане и да ви предлагаме участие в уъркшоп на намалена цена;
  • да ви осигурим  достъп до желаните от вас работни страници в сайта или друг уеб-сайт и да ви осигурим подкрепа за безпрепятствената употреба на нашите продукти и услуги;  
  • да ви доставяме необходимите ви онлайн инструменти и е-коучинг;
  • да ви предоставяме други полезни материали и възможност за участие в семинари и уебинари;
  • да отговаряме на вашите въпроси, предложения или оплаквания;
  • да извършваме административни дейности;
  • да правим проучвания на вашето потребителско мнение с цел подобряване на нашия уеб-сайт и съдържанието на продуктите и услугите;
  • да ви информираме за специални оферти за други наши продукти или продукти на трети лица, които ние считаме, че ще бъдат от полза за вас;
  • да подобряваме ползите за вас чрез по-точно таргетиране на предлагането на нашите продукти и услуги и др. подобни цели;
  • за общи статистики и изследвания;
  • за проучване, предотвратяване и предприемане на действия, свързани с нарушения на настоящите Правила за защита на личните данни;
  • за получаване на професионален съвет, както може да се изисква от закона или във връзка със съдебни производства или упражняване и защита на нашите законни права.

Ако не сте се регистрирали и просто направите запитване или искате информация, ние ще използваме Вашата лична информация, за да отговорим на Вашето запитване или искане на информация. Например, когато получаваме запитване по имейл, ние използуваме този адрес само за нуждите на отговора на полученото запитване и не споделяме тази информация с трети страни. Ние няма да използваме тази информация за маркетингови цели без Вашето разрешение или без да ни поканите да го направим.

 

Споделяне на вашите лични данни с трети страни

За постигане на целите на предоставяните услуги, може да се наложи да споделим вашите дани с наши партньори доставчици на коучинг услуги и професионални консултанти, агенти, одитори, адвокати. Когато се запишете на уъркшоп, вие ще знаете кой ще ви доставя инструменти и кой ще ви подпомага в тяхното приложение за успешното завършване на уъркшопа.  След вашето регистриране в сайта, всички наши оторизирани сътрудници ще имат достъп до потребителското ви име, уъркшоповете, в които сте се включили, предоставените ви материали и резултатите ви.

Комуникацията между вас и вашия коуч, при която използвате достъпните за вас инструменти и функциите на сайта, могат да бъдат наблюдавани от администратора на сайта или одиторите на фирмата.

Имейл комуникация и всякакъв обмен на данни между вас и вашия коуч извън сайта viziata.me не са част от настоящата политика за поверителност.

Ако сте регистрирани за нашите уъркшопове чрез компанията на работодателя ви, ние може да споделяме вашите данни, посещавани уъркшопове и резултати ви с наблюдател, определен от вашия работодател. Тъй като никоя трета страна не е подчинена на настоящите Правила, свържете се със съответната компания директно за информация относно как те се отнасят към личните ви данни.

Ние можем да предадем вашата информация на трети страни, които в бъдеще може да поемат част или цялата дейност на viziata.me, но само за целите, описани в тези Правила.

Ние споделяме вашите лични данни с доставчиците на услуги, които хостват или ни помагат да поддържаме уеб-сайта viziata.me или да изпълняваме вашите поръчки. Тези други компании може да имат достъп до вашата лична информация единствено за целите на снабдяването ни с тези услуги или от наше име.

Възможно е да се наложи да разкрием вашите лични данни на трети лица, когато ние по наше усмотрение преценим, че е необходимо да се съобразим със закона.

Връзки към други уеб сайтове

уеб-сайтът viziata.me може да съдържа връзки към други сайтове. Ние не сме отговорни за политиката на конфиденциалност на други уеб-сайтове и ви препоръчваме да прочетете политиката за защита на лични данни на всеки посещаван уеб сайт, който събира лична информация от вас.

Политиките за защита на личните данни в различните уеб-сайтове могат да бъдат различни. Нашият сайт може да съдържа връзки към други уеб сайтове, като например сайтове на наши партньори или връзки към книжарници и други онлайн магазини, които могат да предлагат продукти или услуги, които нашите клиенти могат да намерят за полезни. Тези други сайтове могат да поискат информация от вас. В такива случаи, събирането и използването на вашата лична информация ще се ръководи от политиката за защита на лични данни, приложими към съответния сайт.

Ние не контролираме политиките за защита на личните данни, съдържанието или хипер-връзките, които се появяват на други сайтове. Това, че чрез нашите услуги и продукти или пък публикувайки рекламен банер ние ви предоставяме връзка към електронна страница на трето лице, с която можете да взаимодействате и да предоставятe лична информация, не е гаранция, позволение или представяне на наша обвързаност с въпросната трета страна и не следва да бъде разглеждано като съгласие с техните политики и практики за поверителност и информационна сигурност. Ние ви съветваме да се запознавате с политиките за защита на личните данни на третите страни преди да предоставите на който и да е от тях ваша лична информация.

 

Изключения от ангажимента за поверителност

Ние се ангажираме да поддържаме вашата информация сигурна и недостъпна, но има и някой изключения от това правило.

Ние ще разкрием конкретна информация за вас или вашия профил, ако е необходимо да се съобразим с изисквания на закона или някакво валидно съдебно дирене или процес, като например заповед за обиск, призовка и др.

Ние също така ще разкрием конкретна информация в специални случаи на оторизирани адвокати, агенции за събиране на вземания, митници или други държавни органи или на правоприлагащи органи за справяне с потенциални нарушения, нарушения на договора или незаконно поведение, както и ако е налице опит за нарушаване на сигурността на даден наш сайт или в случай на заплаха за увреждане на лица и имуществото.

Ние може също да разкриваме информация за потребителя, включително лично идентифицируема информация, във връзка с корпоративно сливане, консолидиране, продажба на активи или корпоративно разделение или други фундаментални корпоративни промени.

Освен това информацията, която вие въвеждате, когато правите покупка ще бъдат споделени с оператори на плащания, финансови портали, както и с издателя на вашата кредитна карта, която да разреши плащанията с тази карта. Такава информация може да бъде споделена с трети страни единствено за нуждите за извършване на транзакциите. Данните, събирани във връзка с извършване на плащане се събират само за тази цел и не се споделят с трети страни, освен ако те не са част от процеса.

Когато извършваме съвместни промоции с наши партньори, ние споделяме някои данни, като име, адрес, потребителска регистрация и др., изключително и само за целите на осъществяване на конкретната промоция и анализиране на резултатите от нея.

Ние можем да изпращаме таргетирани реклами на нашите потребители, но не разкриваме техни лични данни на трети лица. За нуждите на рекламните услуги, свързани с нашите сайтове, ние използуваме агрегирана и неидентифицируема информация (като например общ брой посетители или брой записани в даден уъркшоп или резултати от наши онлайн проучвания) и я споделяме с рекламодатели, агенции и промоционални партньори.

Понякога ние правим онлайн проучвания, директно или чрез услугите на трето лице. Ние насърчаваме участието ви в такива проучвания, защото те подобряват качеството на нашите продукти и услуги и начина, по който те стигат до вас. Участието ви в тези проучвания е доброволно. Получените ваши лични данни и лични мнения, свързани с тези проучвания са стриктно конфиденциални, дори когато са направени от трети лица по наша поръчка. Ние обобщаваме информацията, получена от проучванията. Получените статистически данни не съдържат лична информация и могат да бъдат публикувани или предоставени на трети страни. Понякога консолидираме получената информация с други наши проучвания. Така консолидираната информация използуваме за целите на бизнес анализа и планирането на нови продукти и услуги, предлагани от нас.

Извън посочено изрично в настоящите Правила, събираната от нас информация не се споделя с трети страни. Имайте обаче предвид, че ако разкривате лична информация онлайн във форуми или при ваши публикации в публични страници, тази информация може да бъде събрана и използвана от трети страни. Всяка информация, която вие предоставяте в различни директории и форуми става публична и затова ви препоръчваме да отделяте особено внимание да не споделяте там свои лични данни.

Въпреки, че ние се стремим да защитим неприкосновеността на личните данни на нашите потребители, ние не можем да гарантираме сигурността на информацията, която вие публикувате в тези форуми. Вие разкривате тази информация на свой собствен риск.

 

Съхранение и изтриване на лични данни

Ние ще съхраняваме данните, които сте ни предоставили, докато вашия профил при нас е активен и доколкото е необходимо, за да ви предоставим желаните от вас услуги.

След това Вашите данни ще бъдат изтрити от базата данни.

„Фикс Конструкт“ ЕООД не съхранява данни за кредитни карти.

Ако желаете да бъдете премахнати от който и да е наш списък с данни за пощенски адрес, електронна поща, телефон или други данни, моля да ни информирате, като ни изпратите имейл на посочения по-долу адрес за контакт, като съобщите точно вашето име, имейл адрес, пощенски адрес и телефон, които искате да бъдат заличени. Ще бъдете информирани веднага щом вашето име е заличено от съответните списъци.

Ако е необходимо във връзка с изисквания на закона, ние можем да задържаме информация до приключването на съдебни дела или при необходимост от завършване на предоставяната услуга.

„Фикс Конструкт“ ЕООД предприема съответните технически мерки за защита на вашата лична информация, включително редовно архивиране на нашата система и база данни.

Сайтът viziata.me включва мерки, осигуряващи  всяка лична информация, която се събира, да е защитена. Вашият акаунт е защитен с парола и цялата информация, включително и вашата парола е на защитен сървър, до който само ограничен брой служители и подизпълнители имат достъп по криптиран начин.

Паролата, която използвате може да се променя само от Вас, не може да се види от всеки. Всички страни, които имат достъп до вашата информация, са подчинени на Ангажимента за  поверителност.

Ако допускате, че някой друг знае паролата ви или я използва, уведомете ни веднага.

Ние се отнасяме много сериозно към защитата на вашите лични данни. Ако имате въпроси по отношение на настоящите Правила или сте забелязали несъответствие с което и да е от тях, моля да ни информирате на адреса посочен по-долу.

В уведомлението си, моля да опишете възможно най-подробно случая.

Въпреки, че ние предприемаме необходимите технически мерки за защита на Вашата сигурност, трябва да  помните, че прехвърлянето на данни по Интернет не винаги може да бъде гарантирано да бъде 100% сигурно, така че използвате сайта viziata.me на свой собствен риск.

Използвайки нашите услуги, вие изрично се съгласявате вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от нас, като същевременно с това давате гаранция за тяхната точност и достоверност. Вие също така декларирате, че сте били информирани за типа лични данни, които събираме и обработваме, за целите, за които ще бъдат използвани те, както и за вашето право на достъп, коригиране или изтриване на събраните лични данни.

 

Други

Вашите лични данни са защитени от законодателството на ЕС за защита на данните. Тези Правила се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Република България.

Контролът върху нашите дейности, свързани с лични данни се упражнява от:

Комисия за защита на личните данни

адрес: бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15, София 1431

тел.: + 359 2 915 35 18,

факс: + 359 2 915 35 25

имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

уеб-сайт: www.cpdp.bg

Ако което и да е от настоящите Правила се окаже незаконосъобразно, невалидно или по някаква причина неприложимо, то тогава тази разпоредба ще се счита отделна от останалите Правила за ползване, и няма да се отрази на валидността и приложимостта на останалите разпоредби.

Ние контролираме нашият сайт от офиса си в София, България, съгласно местното национално законодателство. Ние не твърдим, че материалите в нея са подходящи за достъп и използване от други територии. Лицата, които избират да имат достъп до нашите сайтове от други места, го правят по своя собствена инициатива, и са отговорни за спазването на местните закони, ако и доколкото местните закони са приложими.

Настоящите Правила за защита на личните данни подлежат на промяна по всяко време и по усмотрение на собственика на сайта. Новата версия влиза в сила от датата на публикация (на същата или заместваща страница), която дата следва да бъде изрично посочена.

Моля, следете  страницата редовно за актуализации на Правилата за защита на личните данни, защото публикуването на  промяната означава, че сте съгласни с новите Правила.

 

Контакти

За да получите копие от личните си данни и да коригирате неточности или ако имате някакви въпроси или предложения  относно настоящите Правила, свържете се с нас на 0885621899.

 

Дата на влизане в сила: 01.06.2019 г.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА www.viziata.me



Предназначение на Условията

Настоящите Общи условия за ползване  („Условия”) са предназначени за регулиране на отношенията между доставчика на услуги „Фикс Конструкт“ ЕООД  , наричан по-долу за краткост „Доставчик” (колективно “Фирмата”, “ние”, “нас” или “наш”), и клиентите, ползватели на тези услуги, наричани по-долу „Потребител” (колективно „клиент”„вие”, „вас”, „ваш”).

Тези условия включват стандартните условия на продажба, определени в този документ, както и всички специални условия, договорени в писмен вид между клиента и Фирмата.

Моля, прочетете тези Условия внимателно, преди да използвате нашия сайт viziata.me. Ако не сте съгласни с тези правила и условия, моля не използвайте нашия сайт.

Приемане на условията

Ползвайки нашият сайт viziata.me, вие се съгласявате, че сте се запознали и приемате посочените тук условия.

Ако ползувате сайта viziata.me от името на юридическо лице, вие потвърждавате, че имате правомощие да ангажирате това юридическо лице да спазва настоящите Условия за ползване. Ако нямате такова правомощие, не използувайте нашия сайт или услуги, преди да сте си осигурили надлежно правомощие.

Използването на сайтa viziata.me сe регламентира от настоящите условия и вие, чрез използването на нашия сайт, се съгласявате да бъдете правно обвързани от настоящите Условия, Правилата за защита на личните данни, както и общите правилата за интелектуалната собственост и защита на авторското право.

Това важи независимо дали сте избрали да регистрирате своите данни при нас или не.

Вие можете да използвате части от нашия сайт, без да регистрирате своите данни при нас. Някои области на нашия сайт обаче ще бъдат достъпни за вас само ако се регистрирате.

Вие се съгласявате, че сте отговорни за направата на копия от всички ваши данни и информация, както и за предприемането на необходимите предпазни мерки за вашето компютърно устройство срещу вируси, хакерски и други видове компютърни злоупотреби

Ние се стремим нашият сайт да не съдържа грешки, дефекти, повреди или неблагоприлични материали, но ние не поемаме отговорност за повреди или загуба на данни от компютърната ви система, мрежа или сървър, която е резултат от изтеглянето на материали или използването на нашия  уебсайт.

Ние си запазваме правото по свое усмотрение да променяме Условията по всяко време. Промените влизат в сила от деня на публикацията им на сайта на Доставчика, която дата се обозначава изрично.

Вие ще бъдете помолени да кликнете върху  бутона „Приемам условията“ на съответното място в интерфейс страницата преди вашата онлайн покупка. Ако не направите това, вие няма да можете да завършите вашата покупка.

Моля, проверявайте тази страница периодично за промени, защото когато ползвате наш сайт след като сме публикували промени в Условията за ползуване, вие се съгласявате, че приемате направените промени, независимо дали сте ги прочели или сте били уведомени за тях.

 

Обхват на условията

Настоящите Условия се прилагат по отношение на:

  1. Използването на съдържание в сайтa viziata.me (колективно  “сайтa”, “уеб сайта” „интернет страницата“, „уеб платформата“), който е наша собственост или се оперира или контролира, сега и в бъдеще, от нас. Всички препратки към нашия сайт в тези Условия за ползване, включват посочената по-горе дефиниция.

За целите на тези Условия, понятието „съдържание” ще означава всяко и всички съобщения, текстове, презентации, статии, книги, списания, бази данни, софтуер, фотографии, образи, графики, скици, илюстрации, дизайн, аудио, видео, скрийнкастове, линкове и всякаква друга информация, която се предлага на Потребителите от даден сайт.

  1. Услугите на информационното общество, предоставяни от   

Доставчика на Потребителя по смисъла на Закона за електронната търговия („услуги”). Нашите услуги включват:

  • Предоставяне на информация и възможности за записване за групови или индивидуални семинари/уебинари;
  • Организация на присъствени групови семинари/уебинари;
  • Предоставяне на достъп до специално разработени онлайн инструменти по конкретно определена тема, указани в съответна работна интернет страница. Тези инструменти могат да включват онлайн въпросници, практически задания, документи – включително текстови, графични, аудио и видео материали, снимки, SCORM пакети, бази данни и др., както и специално разработени  методологични пътеки, публикувани в публичната част на сайта и/или предоставени на страница с ограничен достъп – като част от индивидуална програма, достъпна само за конкретен регистриран Потребител.
  • Предоставяне на регистрираните потребители на онлайн коучинг за постигане на определени цели, приети от Потребителя;
  • Предоставяне на индивидуален коучинг и консултации.

Когато се запишете за присъствен семинар/уебинар или индивидуален коучинг или консултации, освен настоящите Условия може да се прилагат допълнителни правила. За тях ще получите информация по време на процеса на записване.

Информацията за събития и гости на събития, посочени на нашите сайтове са обект на промяна без уведомление.

 

Предназначение на сайта и поръчки

Основната цел на сайта е да осигури на индивидуални физически лица или група служители на фирми работна уеб платформа, осигуряваща достъп онлайн до практически инструменти и коучинг подкрепа за повишаване на професионалната ефективност на работното място.

Програмите, обявени на нашия сайт се разработват и предоставят от сътрудници на Фирмата или одобрени от нас трети лица с необходимата квалификация. Ние влагаме значителни умения и грижа при изготвянето на програмите в уеб-платформата и при осигуряването на подкрепа за Потребителите при постигане на определените от тях цели. Ние ще предоставяме услугите в съответствие с описанието на програмата, което е изложено на сайта.

Клиентът е отговорен за избора на програми от уеб-платформата и всеки съвет или препоръка, дадени от нас или наши служители, акционери или агенти относно пригодността на определена програма спрямо определена цел на клиента, са предназначени само за ориентиране.

Доставчикът предоставя, а Потребителите използват услугата такава каквато е, съгласно параметрите, обявени на сайта.

Доставчикът продава, а клиентът закупува избраните от него програми в съответствие с условията и цените, посочени в сайта към момента на поръчката.

Поръчки за избрани програми може да се правят по два начина:

а. чрез договаряне между Фирмата и корпоративен клиент – за избрани негови служители директно или чрез сайта viziata.me;

б. от индивидуални физически лица – директно чрез сайта viziata.me.

Потребителите могат да поръчат и заплатят наведнъж една или няколко програми, като изберат и предпочитаната продължителност, както е посочено в списъка с програми на сайта.

Покупката за счита за завършена с потвърждаване от страна на Доставчика за получено плащане по поръчката на клиента.

Клиентът е отговорен за гарантиране на точност при спазване на Условията за всяка подадена поръчка и никакви изменения към настоящите Условия не са обвързващи, освен ако не са договорени в писмена форма между упълномощените представители на клиента и Фирмата.

Отказ от поръчка

Поръчка, потвърдена от Доставчика чрез сайта не може да бъде отменена от Потребителя, освен с писменото съгласие на Фирмата.

След като Доставчикът ви е потвърдил, че сте записан в избраната от вас програма, можете да се откажете само при условие, че не ви е предоставен  достъп до услугите в сайта и след като сте уведомили Доставчика за това, той не е бил в състояние да ви осигури такъв достъп до 5 работни дни след датата на плащане. В този случай Доставчикът ще ви възстанови заплатената сума в срок от 28 дни от датата на иска ви.

Искове за неосигурен достъп до уеб платформата следва да бъдат направени в рамките на работния ден, следващ  датата на потвърждението от Доставчика.

 

Цени и условия на плащане

Когато Доставчикът предоставя възмездна услуга срещу заплащане, Потребителят дължи на Доставчика възнаграждение.

За целите на тези Условия, терминът „Цени“ означава посочените на интернет страницата viziata.me  цени към момента на сделката, направена между Потребителя и Доставчика.

Обявената цена на интернет страницата не включва съответния Данък добавена стойност (ДДС), но общата платима цена ще включва приложимия ДДС.

По време на онлайн сделка, размерът на приложимия ДДС ще бъде начислен и показан в момента на плащане, а при разплащанията по банков път, приложимият ДДС ще бъде начислен и включен в съответната фактура.

Вие се съгласявате да ни заплатите цената на избраната от вас програма с включен ДДС.

Фирмата е ангажирана с поддържането на цените на същото ниво като публикуваното първоначално за цялата продължителност на дадена програма, но си запазва правото по свое усмотрение да прави увеличение на цените по време на програмите, за да се отрази инфлацията или други промени, свързани с предоставянето на услугите.

Информация за актуалните цени, условията на плащане и различните параметри на услугите е достъпна на нашия сайт.

Плащането може да стане също чрез PayPal или банков превод.

За извършване на плащания по електронен път, Потребителите използват интерфейс страница към сайта на PayPal. Фирмата предприема разумни мерки, за да гарантира, че сайта е защитен и се ангажира да предприема всички необходими стъпки, за да осигури всяка информация, предоставена от клиента за целите на плащането да се съхранява със засилен контрол. Ние не съхраняваме данни за кредитни/дебитни карти. Използването на Интернет обаче не е гарантирано да бъде непрекъснато или без грешки. Поради естеството на интернет, ние не сме в състояние да гарантираме пълна сигурност на вашата информация в сайта.

Плащането по банков път става по посочената на сайта банкова сметка след издаване на проформа фактура от Фирмата.

В случай, че Потребителят не заплати определеното възнаграждение в посочения от Доставчика срок, регистрацията му за ползване на Услугата се счита за невалидна и се третира като отказ от ползване.

След постъпване на дължимата цена в сметките на Доставчика, той потвърждава получаването на плащането чрез активиране на достъпа до услугата или чрез друго подходящо потвърждение по електронен път.

 

Технически стъпки за сключване на договор

За целите на настоящите Условия „Договор“  означава споразумение за покупка и продажба на услугите на Фирмата, предоставяни чрез уеб платформата viziata.me

Достъпа до съдържанието и ползване на услугите се осъществява от Потребителя чрез посещение в сайта или чрез извършване на онлайн регистрация в интернет страница на Доставчика, съобразно посочените в нея процедури.

Настоящите Условия се прилагат както към съдържание и услуги, за които се изисква регистрация, така и за такива, за които не се изисква регистрация.

В случай, че съдържанието или услугата се използва без извършване на регистрация от Потребителя, договорът за използването й се счита за сключен от момента на първото й използване от Потребителя. В този случай настоящите Условия имат действие от момента на първото използване на уебсайта на Доставчика от Потребителя до момента на преустановяване на използването.

Когато се изисква регистрация, Потребителят се задължава да предостави верни и актуални данни и в случай на промяна, своевременно да ги актуализира.

Доставчикът осигурява технически средства за установяване и поправяне на грешки при въвеждането на информация, преди да бъде направено изявлението за сключване на договора.

С попълване на исканите данни и приключване на процеса на регистрация, Потребителят декларира, че е запознат с настоящите Условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължава безусловно да ги спазва.

След потвърждаване на регистрацията, на сайта се създава профил („акаунт”) на Потребителя и между него и Доставчика възникват договорни отношения.

Договорът между Доставчика и Потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаването на регистрацията на Потребителя при Доставчика и се регулира от настоящите Условия, заедно с всички изменения и допълнения в тях към датата на сключване на договора.

Страна по договора с Доставчика е Потребителят на съдържанието и услугите, съгласно данните, предоставени при регистрацията и съдържащи се в личния профил на Потребителя. За избягване на съмнение това се считат данните, с които е създаден акаунт при Доставчика.

Доставчикът потвърждава извършената от Потребителя регистрация, чрез изпращане на съобщение на посочен от Потребителя електронен адрес, на който се изпращат и информация за активиране на регистрацията и потвърждение на паролата за отдалечен достъп, когато такава се изисква. В този случай, за да използва Услугата, Потребителят следва да въведе в определеното за целта поле своето потребителско име и индивидуална парола.

Доставчикът не е задължен да използва конкретен софтуер или софтуерна версия за предоставяне на услугите. Доставчикът няма задължение да променя или добавя функционалности към услугите или към софтуера, използван за тяхното предоставяне.

Потребителят осигурява самостоятелно и за своя сметка необходимото оборудване и софтуер за достъп до Услугата и нейното управление.

Можете да влизате в сайта от всяко компютърно устройство (компютър, лаптоп, смартфон), но трябва да сте наясно, че не всички устройства имат софтуер, който ще ви даде възможност за достъп до всички материали. В случай, че ви препоръчваме да разрешите бисквитки или да изтеглите някой публично достъпен софтуер, за да се гарантира, че компютърът ви е в състояние да осъществи достъп до материалите в избраната от вас програма, вие правите това на свой собствен риск и за своя сметка.

Потребителят няма право да получава, променя или използва сорс кода на софтуера, използван за предоставяне на Услугата.

При използването на Услугата, Потребителят не трябва да използва софтуер, скриптове, програмни езици или други технологии, които биха могли да създадат затруднения в ползването й от другите потребители. Не се допуска посещаването на сайта с автоматични средства с цел системно извличане на информация от него или с цел функционално свързване на съдържанието на нашия уебсайт към друг уебсайт.

При нарушаване на тези условия, Доставчикът има право да прекрати регистрацията на Потребителя и достъпа до Услугата.

 

Потребителско име и парола

За да ползувате която и да е страница от нашия сайт и услугите, предлагани от нас, от вас може да се поиска предоставянето на конкретна информация. Например може да се изисква регистрация в съответствие с инструкциите в съответната страница, вкл. с цел да се допринесе за някой форум.

Във всеки момент преди, по време или след предоставяне на Услугата, Доставчикът има право да изисква от Потребителя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни.

Ние можем, по свое усмотрение, да спрем достъпа или да прекратим регистрацията на всеки потребител на форум или въобще Потребител на услуга или съдържание, който наруши някое от настоящите Условия за ползване или за всяко друго поведение, което ние, по наше усмотрение, смятаме за неподходящо.

Условие за ползуване на сайта на Доставчика е предоставената от Потребителите информация да бъде вярна, пълна и актуална. Ако ние имаме основание да смятаме, че даден потребител не е предоставил вярна, пълна и актуална информация, ние можем да откажем достъп до който и да е от своите сайтове или да преустановим регистрацията и да прекратим достъпа до услуга по всяко време без предизвестие.

В определени случаи, от Потребителя може да се изиска ползуването на парола за достъп до съдържание, продукти и услуги на Доставчикът. Всички пароли, използувани на нашите сайтове са стриктно само за индивидуална употреба.

Тъй като ще отговаряте за всички дейности, които се случват с вашето потребителско име и парола, трябва да се погрижите да запазите потребителското си име и парола в тайна. Вие трябва да ни уведомите незабавно за всяко неоторизирано използване на потребителското Ви име и парола или ако смятате, че вашето потребителско име или парола вече не са поверителна информация.

Ние си запазваме правото да изискаме от вас да промените потребителското си име и парола, ако вярваме, че те вече не са защитени.

Вие разбирате, че когато паролата за достъп се изпраща по имейл, тя по същество е изложена на риск от разкриване и може да бъде компрометирана. Имейлите минават през много рутери и сървъри, преди да бъдат доставени на крайния получател. През цялото това време те са изложени на риск от физическо и виртуално „подслушване”. Съществува риск имейла да бъде прочетен от хакер или неоторизирано лице, което има достъп до сървъра или до вашето устройство след получаване на имейла.

В случай, че по някаква причина Потребителят е забравил или изгубил своите име и парола, Доставчикът прилага своя процедура за забравени имена и пароли, обявена на съответния сайт.

Доставчикът няма да носи отговорност за каквито и да са щети, свързани с неоторизираната употреба на потребителската ви парола, независимо от причината и мястото на нейното компрометиране.

Използуването от потребителите на каквито и да е услуги и инструменти, които застрашават сигурността на паролите и сайта, е забранено.

Ние си запазваме правото да правим разследвания за нарушаване на сигурността и да уведомяваме администраторите на други сайтове за установените от нас нарушения. Също така, ние си запазваме правото да сътрудничим с правораздавателните органи и съда и да разкрием идентичността на всеки потребител, който действа в нарушение на настоящите Условия за ползване. Като ползувате нашите сайтове, вие се съгласявате да ни освободите от отговорност за което и да е наше действие, свързано с разследванията и последващите от тях действия – наши или на правораздавателните органи, свързани с нарушаване от Потребител на настоящите Условия за ползване.

 

Ограничения за ползване на сайта

Всеки може да ползва сайта viziata.me, съгласно неговото предназначение.

Освен ако не е отбелязано друго, Потребителят може да получи безплатен или платен достъп до услугите и да използва съдържанието в нашия сайт – само за своя лична употреба.

Получаването на услугите е лично за вас и вия не можете да прехвърляте правата си за достъп до материали или услуги на друго лице, освен ако не сме дали съгласието си в писмен вид.

Не можете да ползувате нашите сайтове и съдържанието им за никаква друга цел, включително и търговска, без наше предварително писмено разрешение.

При нарушение на това условие, Доставчикът има право да прекрати договора и достъпа ви до услугите и да търси правата си по съдебен път.

Спиране и прекратяване на достъпа

Ние ще приложим разумни умения и грижи в предоставянето на всякаква техническа помощ и ще приложим достатъчни усилия, за да осигурим съдържанието и услугите на нашия сайт да са достъпни за вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Въпреки това, ние не можем да обещаем, че достъпът до сайта ще бъде непрекъснат или без грешки. Ние си запазваме правото да прекратим достъпа до уебсайта в насрочено време за поддръжка.  Може да има и случаи, когато достъпът до сайта е прекъснат за аварийна поддръжка или ремонт, или да извършат подобрения, за да се подобри ефективността и функционалността на сайта и услугите, предлагани чрез него. Достъпът може също така да бъде прекъснат поради повреди на телекомуникационни връзки и съоръжения, които са извън контрола на Доставчика.

Доставчикът спира достъпа до Услугата при наличието на следните обстоятелства:

° при наличието на непреодолима сила (форсмажорни обстоятелства, вкл. действия на държавни органи);

° за времето за техническа профилактика, за което ползвателите се уведомяват предварително;

° при съществено, по своя преценка, нарушение от Потребител на разпоредбите на настоящите Условия;

°   Потребителят не е заплатил дължимата от него такса.

След отпадане на изброените обстоятелства, достъпът до Услугата се възобновява.

Вие приемате, че не можете да предявите иск за нарушаване на договора  или по друг начин по отношение на недостъпност. Вие също се съгласявауте, че ние не можем да бъдем подведени под отговорност за всяко забавяне или смущения, които са присъщи на функционирането на Интернет и World Wide Web, включително вируси.

Договорът за предоставяне на услугата се прекратява и Доставчикът прекратява достъпа до Услугите в следните случаи:

° при изтичане на срока на договора, съгласно избрания от Потребителя период на предоставяне на услугите;

° при прекратяване и обявяване в ликвидация или обявяване в несъстоятелност на една от страните по договора;

° при прекратяване на регистрацията на Потребител за ползване на Услугата;

°   по искане на Потребител в писмен вид;

°  по своя преценка, при съществено нарушение от Потребителя на разпоредби на настоящите Общи условия;

 

Сайтове на трети страни

Настоящите Условия не се прилагат за използването на несвързани с нас сайтове, с които Потребителят може да се свърже сам или да бъде насочен за свързване.

За да ви предоставим най-полезна информация във връзка с нашите програми и обогатим вашите знания по темите, нашият сайт може да бъде свързан с други външни за нас сайтове, които предоставят подходяща информация. Тези връзки може да бъдат променяни от нас по всяко време, тъй като единствената им цел е да осъвременят познанията на посетителите по предмета на нашия сайт.

Настоящите Условия за ползване обаче се прилагат само към нашия сайт, но не и към сайтове на които и да са други лица или организации, включително тези, с които нашия сайт е свързан.

Ние не се ангажираме да правим редовен преглед на съдържанието на външните за нас сайтове, но си запазваме правото да отстраняваме от нашия сайт всякакво външно съдържание и да ограничим свързването на всеки друг сайт към нашия сайт, както и да изискваме прекратяване на такава връзка по наше усмотрение и по всяко време, особено ако (но не само) съдържанието на външните сайтове показва или промотира:

  • незаконно или социално неприемливо поведение: насилие, употреба на оръжие, наркотици, порнография, хазарт;
  • използува вулгарен, обиден или дискриминиращ език;
  • ако нарушава правата на интелектуална собственост или правилата на честната конкуренция;
  • ако нарушава други действащи закони или етични кодекси.

Ние не поемаме никаква отговорност за съдържанието, услугите, продуктите, рекламата и въобще което и да е съдържание, предоставено чрез който и да е друг сайт на друг собственик или оператор. Потребителите ползват хипервръзки по свой избор и решение и при никакви обстоятелства ние не носим отговорност, пряко или непряко, за каквато и да е загуба или щета, която се дължи или се твърди, че е причинена във връзка с използването на някакво съдържание, стока или услуга, които се предлагат от който и да е друг сайт, който ние не притежаваме, оперираме или контролираме.

 

Авторско право

Като ползвате сайта ни, вие се съгласявате да зачитате всички авторски права, интелектуална собственост или други публикувани ограничения.

За целите на тези Условия, понятието „съдържание” ще означава всяко и всички съобщения, текстове, презентации, статии, книги, списания, бази данни, софтуер, фотографии, образи, графики, скици, илюстрации, дизайн, аудио, видео, скрийнкастове, линкове и всякаква друга информация, която се предлага на Потребителите от даден сайт.

Потребителят има неизключителното и непрехвърляемо право да използва, сваля, съхранява, зарежда на екран и отпечатва съдържание, свързано с предоставяне на Услугата.

Правото да ползувате сайта на Доставчика не ви дава никакви права на собственост върху услугата или технологията или на интелектуална собственост и авторски права върху съдържанието. Всяко съдържание, до които имате достъп чрез ползуване на който и да е сайт притежаван, опериран, лицензиран или контролиран от Доставчика, е негова интелектуална собственост или на трета страна, предоставила съдържание в този сайт.

Потребителите се съгласяват, че всички елементи на съдържанието на сайта, посредством които Доставчикът предоставя услуги, включително дизайна и софтуерните програми, представляват обект на авторско право под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права в сила от 01.08.1993 г. и други закони, приложими за интелектуална собственост и са притежание на Доставчика и/или неговите партньори, предоставили за публикуване съответните материали.

Дори снимките на хора и места, които се публикуват на сайта ни са или наша собственост или ние ги използуваме с разрешение на някой друг, който има авторски права върху тях.

Освен това, на нашия сайт може да има търговски марки и лога, които също са наша собственост или собственост на някой друг, който ни е разрешил да ги ползваме.

Търговските марки, лога и търговски знаци на нашите сайтове са интелектуална собственост на Фирмата или на трето лице, което е предоставило за ползване своите търговските марки, лога и знаци, които се ползуват със същата защита.

Визията.ми/viziata.me e търговска марка, използвана от Фирмата. Разпространяването й под каквато и да е форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия, носител или дигитална среда може да стане само със съгласието на Фирмата.

Всяко непозволено използване, възпроизвеждане, разпространяване, публично представяне, излъчване и предаване, превеждане на друг език, промяна, преработване, адаптиране или копиране за разпространение или продажба на каквато и да е информация, материали, и каквото и да е друго съдържание от нашия  сайт, патентовани концепции, търговски марки, лога и друга интелектуална собственост, извършено от вас или ваши представители е забранено от закона и от настоящите Условия и представлява нарушение на правата ни на интелектуална собственост. Преди да можете да публикувате, разпространявате, показвате или използвате с търговска цел който и да е елемент от съдържанието на нашите сайтове, трябва да получите писмено разрешение от нас или от този, който притежава авторските права на съдържанието. Ако това условие се наруши, за да защити правата си, Доставчикът прекратява регистрацията ви за достъп до Услугата и може да заведе дело за щети.

Изключение от това правило е отпечатването на копие от съдържание от наш сайт за ваше лично потребление. В такъв случай не трябва да отстранявате или коригирате търговската марка, име или знак, или споменавания за авторски права, които са включени в съдържанието.

При предоставяне на трети лица, използване, копиране, отпечатване или възпроизвеждане на учебни материали, ресурси и въобще на които и да са елементи на съдържанието извън допустимата лична употреба Потребителят дължи на Доставчика неустойка в размер на 10.000 (десет хиляди) лева за всяко отделно нарушение, без това да отменя правото на Доставчикът да търси правата си на общо основание и да претендира пълния размер на претърпените вреди за нарушение на правата на интелектуална собственост.

 

Информация, предоставена от Потребителите – коментари, идеи и предложения

Ние приветстваме мненията и предложенията на нашите Потребители за всяка услуга, предоставена на нашия сайт. Едновременно с това обаче, ние не се ангажираме да разглеждаме или да обсъждаме творчески коментари, графики, идеи или предложения за теми в нашите курсове, семинари или в рамките на нашите форуми, бюлетини или други продукти и услуги.

Ако не искате светът да знае нещо, не го публикувайте/поствайте в сайтове, бюлетини, коментари и другаде в интернет. Защото всичко, което разкриете на някой сайт, може да стане собственост на собственика на сайта. Той може да го репродуцира, да го разкрие на други, да го предаде, публикува, излъчи, да го публикува някъде другаде.

Ние няма да носим отговорност за използването и публикуването на който и да е такъв коментар, графика, идея или предложение и ще се ползуваме от право на неограниченото им използване, за каквато и да е цел, под каквато и да е форма и чрез каквато и да е медия и технология – известна сега или разработена в бъдеще, без каквото и да е обезщетение или уведомление до автора на информацията, коментара, идеята, графиката или предложението. Ние няма да носим никаква отговорност за каквато и да прилика на наше съдържание или дейност с предоставената чрез сайта информация от някой Потребител.

 

Форуми

За целите на тези Условия за ползуване, “форум” означава всяко място за онлайн съобщения, чат-стая, място за мнения и коментари на Потребителите или други интерактивни услуги на всеки от сайтовете и включва както публичните места за обяви, така и личните папки.

Всеки Потребител се задължава при използване на уебсайта и съдържанието и услугите в него да не представя, публикува и препредава в който и да е форум на наш сайт, както и да не изпраща на който и да е друг участник в такъв форум или на наш служител, нито да разпространява или използва по какъвто и да било друг начин и да не прави достояние или предоставя достъп на трети лица до информация, данни, текст, звук, файлове, софтуер, музика, фотографии, графики, видео или аудио-материали, както и всякакви други елементи на съдържание, които:

°противоречат на законите в Република България и приложими чужди закони; подтикват към такова нарушение или обсъждат намерения за извършване на закононарушение;

° съдържат нецензурно, обидно, вулгарно, порнографско, дискриминационно и друго съдържание, което нарушава приетите норми на морала и добрите нрави;

° излагат деца на неподходящо за тях съдържание или изискват разкриване на техни лични данни;

°   нарушават неприкосновеността на личния живот на човека;

°  могат да се определят като заплашителни, тормозещи, клеветнически или съдържат заплаха за живота и/или телесната неприкосновеност на човека;

°   са в нарушение на авторското или други имуществени и неимуществени права на собственост в нарушение на закона;

°  съдържат нежелана поща, непоискани съобщения, верижни писма, пирамидални схеми и/или каквито и да е други маркетинг инструменти, за които Потребителят не е получил изрично съгласие от получателя;

° съдържат компютърни вируси, троянски коне или други зловредни програми и системи, които възпрепятстват или са в състояние да възпрепятстват нормалната работа на компютърните системи и влияят негативно на способността на други хора да се възползуват от услугите на сайтовете в реално време;

°      нарушават настоящите Условия за ползване.

Ние уважаваме вашия личен живот, но ще бъдем принудени да сътрудничим на властите или съда, ако те поискат да разкрием автора на престъпно деяние.

Нашите потребители не трябва да използват който и да е форум извън неговото предназначение. В нашите форуми Потребителите не могат да публикуват материали, които имат за цел получаване на средства или които рекламират и предлагат стоки или услуги с търговска цел. Не може да се публикува материал, за който е известно, че е фалшификат. Не се допуска също така публикуването на връзки към други сайтове, които отговарят на описаното в този параграф.

Потребителите приемат, че Доставчикът няма да носи никаква отговорност за свое действие или бездействие по отношение на съдържание, публикувано от потребител или друго лице в който и да е наш форум, с изключение на материал, подписан от наш идентифициран представител.

Ние не поемаме ангажимент да правим преглед на материалите във Форумите за спазване на изисквания на тези Условия, за коректност или по каквато и да е друга причина, но си запазваме правото да променяме или премахваме съобщения или други материали, които ние по наша преценка считаме за нарушение на настоящите Условия за ползване или по друг начин за неприемливи. Ние също така си запазваме правото да редактираме материали по каквато и да е друга причина, която считаме за уместна.

Това дали ние ще променим или премахнем даден материал не сваля отговорността от Потребителите, които остават единствено отговорни за съдържанието на техните съобщения, коментари или публикации в сайтове на Доставчика.

С публикуването на своя информация във форуми на сайтовете, Потребителите се съгласяват, че тя става публична и Доставчикът получава неизключително право да използва, в оригинална или редактирана форма, поставените въпроси, предоставените коментари и публикации – в телевизионни предавания, книги, статии, коментари, сайтове и във всяка друга медия – сега известна или разработена по-късно.

Като потребител, вие гарантирате, че притежавате или контролирате всички права върху съдържанието, което сте публикували в наш сайт и че публикуването и използването на такова съдържание от Доставчика, няма да наруши правата на която и да е друга трета страна. Потребителите нямат право на обезщетение за каквито и да са материали, които доброволно публикуват на нашите сайтове.

 

Лични данни

Информацията , която ни предоставяте, когато се запишете за някоя наша програма или по всяко друго време, е предмет на нашите Правила за защита на личните данни, достъпни на сайта.

Потребителят се съгласява с политиката за защита на личните данни на Доставчика, обявена на сайта viziata.me. Ние ще се отнасяме към всяка предоставена ни от вас лична информация в съответствие с нашите Правила за защита на личните данни, представляващи неразделна част от настоящите Условия за ползване.

 

Общи условия

Нито ние, нито който и да е от нашите лицензодатели или доставчици не гарантира, че функциите, поддържани от нашия сайт ще бъдат непрекъснати или без грешки; че дефектите ще бъдат коригирани, или че сайтовете или сървърите, които ги правят достъпни са свободни от вируси или други вредни компоненти, които възпрепятстват нормалната работа на компютърните системи.

Доставчикът не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или друго оборудване на Потребител или за загуба на данни, произтекли от информация или други ресурси, достъпни или използвани от Потребителя по какъвто и да било начин чрез уебсайта.

Ние не можем да носим отговорността и риска от това, как вие използувате Интернет. Всяко съдържание или материал свален от сайта или получен по друг начин при използването на сайта се осъществява по ваше решение и риск и само вие ще бъдете отговорни за всяко възможно увреждане на вашата компютърна система и загуба на информация. Ваше задължение е да предприемате необходимите мерки, за да осигурите безопасност на входящата и изходяща информация и да си осигурите средства за възстановяване на изгубена информация.

Доставчикът не поема никаква отговорност за навременността, изтриването, невъзможността да бъдат доставени или запазени персонални настройки на Потребителя, както и за нанесени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие, в резултат на или поради използване на услугите и съдържанието, включително невъзможност за използване поради технически проблеми, профилактика и др.

Услугите, предоставяни чрез интернет са обект на ограничения, забавяния и други проблеми, присъщи на използуването на Интернет и другите форми на електронна комуникация. Ние няма да носим отговорност за изтриването (временно или постоянно), невъзможността да съхраним, неточността или ненавременността на доставянето на която и да е информация на който и да е наш сайт и каквито и да са други щети, свързани с посочените проблеми. Доставчикът не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие спирането, забавянето или ограничаването на достъпа на Потребителя до Услугата.

Освен това, Фирмата не носи отговорност за щети, разходи или загуби, произтичащи от събития, които са извън неговия контрол, включително без ограничение наводнения, пожар, кражби, прекъсване на захранването , терористични атаки, загуба или прекъсване на комуникационни услуги или стачки.

Информацията, услугите, продуктите, семинарите и въобще всички материали на нашите сайтове се предоставят “такива каквито са” и без гаранции от какъвто и да било вид, нито изразена, нито подразбираща се.

Уеб платформата viziata.me e уникална по рода си. Ние поемаме ангажимент към вас, че съдържанието на услугите ще отговаря на специфичните изисквания на работната ви ситуация и ние очакваме от вас да положите нужните грижи, за да се уверите, че семинарът отговаря на вашите нужди и да предприемате съответни стъпки за постигане на конкретните цели на вашето работно място или другаде.

Вие се съгласявате с нашето изключително право по всяко време и без предварително съобщение да променяме и прекратим която и да е страница от нашия сайт и услугите, които предлагаме. Ние си запазваме правото да оттеглим целия или част от уебсайта по всяко време.

Доставчикът няма да носи отговорност за промяна в предоставяните материали и друго съдържание, за изтриването, модифицирането, загубването, достоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни във връзка с предоставяните услуги.

 

Професионални съвети

Информацията, която се съдържа в или се предоставя чрез страниците на сайта (включително, но не само информацията, съдържаща се на места в съобщения, в текстови файлове или във форуми) не може да замени или замести услугите на квалифицирани професионалисти във всяка област, включително, но не само по финансови, медицински, психологически, или правни въпроси. По-специално, трябва редовно да се консултирате с лекар по всички въпроси, отнасящи се до физическото или психическото ви здраве, по-специално по отношение на някакви симптоми, които биха изисквали поставяне на диагноза или медицинска помощ. Нито ние, нито нашите партньори, или някой от техните филиали, няма да носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи, специални или каквито и да са други вреди, които могат да доведат, включително, но не само, до икономически загуби, нараняване, болест или смърт.

Вие сами сте отговорни за вашите решения, действия и резултати в живота ви и чрез използване на сайта, вие се съгласявате че няма да се опитвате да ни държите отговорни за които и да са ваши решения, действия или резултати, по всяко време и при каквито и да са обстоятелства.

 

Отговорност за резултати

Във всяка от страниците на нашия сайт, документи, въпросници, лиинкове, видео материали, съобщения, чатове или друго съдържание ние сме положили всички усилия за да осигурим точно представяне на нашите програми и тяхната способност да ви помогнат да подобрите ефективността на вашата работа, да създадете и развиете кариерата и бизнеса си и да печелите и живеете по-добре. Въпреки това, няма никаква гаранция, че вие ще постигнете някакви резултати или че ще спечелите пари, като използвате някоя от нашите идеи, инструменти, стратегии и препоръки.

Ние вярваме в създаването на полза за другите и искаме да ви помогнем като ви предоставим качествено съдържание, насоки и стратегии, които да ускорят вашия личен и професионален прогрес. Нищо на нашия сайт обаче не е обещание или гаранция за реализиране на приходи. Всеки един финансов показател, използуван в програмата е базиран на преценка и не трябва да се счита за точен, действителен или потенциален финансов резултат.

Потенциалът за развитие и печелене на пари зависи изцяло от индивида, който ползува нашите услуги, идеите и тактиките. Дали ще успеете да постигнете резултати, зависи от това колко време ще посветите на нашите програми, идеи и техниките, които препоръчваме. Зависи от инвстицията, която сте решили да направите в самия себе си. Зависи от вашите убеждения, опита, който имате, нивото на познания за професията и бизнеса и другите ви знания и умения. Тъй като тези фактори са различни за различните индивиди, ние не можем да гарантираме вашия успех. Нито пък можем да бъдем отговорни за вашите действия. Отговорността за вашите резултати е само ваша. Вие сами сте отговорни за своите решения, действия и резултати в живота и бизнеса. Всякакви прогнозни изявления, посочени на нашите сайтове, са просто наше мнение и оценка и по никакъв начин не са гаранции или обещания за действителни резултати. Ние не предлагаме никакви уверения, че ще постигнете гарантирани резултати от нашите идеи, модели и инструменти, представени на нашите сайтове.

Нито ние, нито някой от нашите лицензодатели или доставчици не поема гаранции и не прави никакви изявления по отношение на това как вие ще приложите или какви ще са резултатите ви от използването на предлаганите услуги, продукти, информация или материали в нашите сайтове. Ние не предоставяме каквито и да е гаранции, преки или косвени, включително, но не само, касаещи ефективността на идеите и стратегиите за успех, посочени в някоя програма на нашия сайт, както и тези, които се предлагат от нашите продукти или от участници в нашите събития.

Ние не носим отговорност или гаранция за които и да са трети лица – говорители, лектори, продукти или услуги, предлагани на други сайтове, вкл. такива, с които ние ви свързваме. Ние не сме страна, не наблюдаваме и не носим каквато и да е отговорност за която и да е сделка между Потребителите и трети доставчици на продукти или услуги. При никакви обстоятелства ние не носим отговорност, пряко или косвено, за каквато и да е загуба или щета, която се дължи или се твърди, че е причинена във връзка с използването на каквито и да е съвети, стоки или услуги, които получавате от гост-лектори на нашите сайтове или на наши събития. Също така, ние не носим отговорност за каквато и да е загуба или щета, която се дължи или се твърди, че е причинена от нашите гост-лектори във връзка с показването на снимка, име, или биография, публикувана на нашите сайтове или в нашите маркетингови материали.

При никакви обстоятелства, включително, но не само небрежност, ние или някой от нашите лицензодатели или доставчици не сме отговорни за каквито и да е директни, индиректни, случайни, специални или последващи щети, включително, но не само щети от загуба на печалба, реноме и други загуби, които са резултат от използването на или от невъзможността да се използва сайта  или които и да са продукти, услуги и съдържание, предлагани на нашия сайт; публикации или поведение на трети страни на сайта; свързани с употребата на сайта физически или емоционални наранявания и стрес и пр. В никакъв случай общата отговорност от наша страна или от страна на някой от нашите лицензодатели или доставчици, за каквито и да са щети и загуби, дали по договор или по друг начин, не може да надвишава сумата, платена от вас към нас за достъп до съответната наша услуга.

Доставчикът не носи отговорност за непостигнати резултати или ползи от страна на Потребителя по време и след завършване на Услугата. Доставчикът не носи отговорност за връщане на част или цялата такса за Услугата, в случай че Ползвателят не постигне очаквани от него резултати и ползи по време и след завършване на обучението.

Ние не вярваме в каквито и да е схеми за бързо забогатяване и не представяме такива схеми на никой от нашите сайтове. Според нас, успехът във всеки един бизнес изисква значителен по обем работа, отдаденост и предприемане на риск.

Всички наши продукти и услуги са с образователна цел. Ваш е избора дали да ги имате предвид при взимането на което и да е ваше решение. Нашият съвет е, преди да вземете каквото и да е бизнес или друго решение, наученото от който и да е сайт да бъде внимателно преценено от вас и да потърсите конкретни професионални юридически, медицински, психологически и финансови консултации, каквито ние не предлагаме.

 

Анти-СПАМ

Ние декларираме, че няма да предоставяме услуги, асоциирани по какъвто и да е начин с доставката на каквато и да е непоискана информация или търговски имейл съобщения (“Spam”). Вие също не можете да използувате нашия сайт и  услуги да изпращате спам или да предизвиквате изпращането на спам към нашия сайт или към нашите клиенти.

В допълнение, изпратените от вас имейли или имейлите, чието изпращане е причинено от вас, не могат:

  1. да използуват или съдържат заблуждаващи заглавия;
  2. да използуват или съдържат несъществуващ домейн имена;
  3. да използват каквито и да са техники и начини за заблуждаване, прикриване или заличаване на която и да е информация, необходима за идентифициране на произхода и пътя за доставяне на съобщението;
  4. да използуват други средства за измамно адресиране;
  5. да използуват име на домейн на трета страна или да бъдат изпращани от или чрез устройство на трета страна без нейното съгласие;
  6. да съдържа фалшива или заблуждаваща информация;
  7. да са в противоречие с приетите техническите стандарти или
  8. по какъвто и да е начин да нарушават настоящите Условия за ползуване.

Ние не разрешаваме събирането на имейл адреси или друга информация от или чрез използването на предоставяните от нас услуги на нашия сайт. Няма да разрешаваме или оторизираме опити на други да използуват нашите услуги, за да събират, компилират и въобще да се сдобиват с каквато и да е информация относно нашите клиенти, вкл. техните имейл адреси. По никакъв начин ние няма да позволяваме използуването на нашите услуги по начин, който може да предотврати тяхното използуване, да наруши който и да е аспект на тяхната употреба или да намали удовлетворението на нашите клиенти.

Ако преценим, че е налице непозволена или неподходяща употреба на нашите услуги, ние можем, по свое усмотрение и без каквото и да е уведомление, да предприемаме всякакви действия, които смятаме за необходими, вкл. блокиране на комуникацията с конкретен интернет домейн, сървър или IP адрес.

Ние имаме право незабавно да прекратим който и да е абонамент, сметка, профил или която и да е друга услуга, която преценим по своя собствена преценка, че са източник или пък са свързани по какъвто и да е начин с който и да е имейл, който нарушава настоящите правила. Нищо в настоящите правила не е предназначено да дава право да се излъчват или изпращат непоискани имейли към или чрез услугите, които ние предоставяме.

Неразрешеното използуване на услугите ни във връзка с непоискани имейл съобщения, в нарушение на закона и настоящите правила, може да причини съдебни дела или административни наказания за тези, които са ги изпратили или са съдействали за тяхното изпращане.

Ако се абонирате за наши бюлетини или друга комуникация чрез нашите сайтове, винаги ще имате опция да се откажете от абонамента, незабавно. Ако това, по каквато и да е причина, не се случи, моля свържете се с нас.

 

Търговски комисионни

Ако по наша препоръка и чрез предоставен линк, съдържащ се в нашия сайт, вие закупите какъвто и да е продукт или услуга от трето лице, възможно е ние да получим комисионна от доставчика върху реализираната продажба. Нашата цел обаче не са комисионните, а да ви препоръчваме съдържание, продукти и услуги, с които сме запознати и ги препоръчваме като нещо полезно. Нашата визия е да ви бъдем от полза да подобрявате начина, по който работите, правите бизнес и живеете. Затова имате нашите уверения, че ако ви препоръчваме автори и продукти, то е само защото вярваме в ползата им за вас.

 

Освобождаване от отговорност

Вие се съгласявате да не ни държите отговорни по какъвто и да е начин – нас, наши клонове, акционери, сътрудници, служители, директори, агенти, доставчици, партньори и рекламодатели за каквито и да е щети, разходи и други загуби, причинени или претърпени от вас, в резултат на ваши действия, свързани с ползуването на нашия сайт и услугите ни по което и да е време, в нарушение на настоящите Условия или каквото и да е друго ваше нарушение на правата на друго лице.

 

Уведомления

Всички съобщения и уведомления, която страните си разменят, следва да бъдат писмени.

Писмената форма се счита за спазена и когато те са отправени по електронна поща, натискане на хиперлинк или друго техническо средство, което изключва възможността за неточно възпроизвеждане на изявлението.

Писмената форма се счита за спазена и когато Доставчикът постави съответното съобщение или уведомление на видно място в уебсайта. Съобщенията, поставени на видно място в уебсайта се считат получени от Потребителя, без за това да е необходимо изрично потвърждение.

Потребителите изпращат въпросите си на адрес:

Фирмата

имейл:

уебсайт: viziata.me

Уведомленията до Доставчика ще се изпращат по пощата, чрез страницата за контакт в сайта или чрез имейл на посочения адрес, а до Потребителя – на имейл адреса, посочен от него във връзка с регистрация, поръчка или друга комуникация с нас.

Уведомленията ще се считат приети в първия работен ден, следващ деня на тяхното получаване по пощата или чрез имейл, а в случай на постинг в сайта – три дни след тяхното публикуване.

Ние си запазваме правото да ви изпращаме уведомления за продуктите и услугите, предоставяни от нашите сайтове и нашите партньори. Запазваме и правото си да ви изпращаме електронна поща, с която да ви запознаваме с промените и добавките в сайтовете ни.

Други

Тези условия представляват цялото споразумение между нас във връзка с предоставянето на услуги от нас на Вас и те заменят и заместват всякакви предишни споразумения между нас във връзка с услугите. Вие се съгласявате, че няма да разчитате на никое изявление, направено от нас или някой от нашите представители по отношение на услугите, различно от онези, изрично посочени в тези условия (което включва, с цел избягване на съмнение, описание на набора от услуги, изложени в сайта).

Ако което и да е от тези Условия се окаже незаконосъобразно, невалидно или по някаква причина неприложимо, то тогава тази разпоредба ще се счита отделна от останалите условия за ползване, и няма да се отрази на валидността и приложимостта на останалите разпоредби.

Доставчикът има право по всяко време да изменя и/или допълва съдържанието, както и да изменя, допълва или прекратява действието на настоящите общи Условия, като за целта е необходимо промените да бъдат публикувани на нашите сайтове. Измененията влизат в сила на датата на публикацията им, която следва да бъде изрично посочена.

Ако не е указано друго, всяко ново съдържание или услуга, предлагано на нашите сайтове, ще се подчиняват на правилата в публикуваните Условия за ползване.

Ако продължавате да използувате нашите услуги и не преустановите посещенията си в нашия сайт, с това си действие вие потвърждавате, че приемате публикуваните от нас промени в Условията за ползване.

Потребителят е длъжен да обезщети Доставчика и трети лица за всички директни и индиректни вреди и пропуснати ползи, включително съдебни такси и адвокатски хонорари, които са резултат от неспазване от страна на Потребителя или лица, за които отговаря, на изискванията на настоящите общи Условия.

 

Приложим закон

Тези условия се уреждат от и се тълкуват в съответствие с българското законодателство. Всеки спор, възникнал между нас по повод или във връзка с тези условия, трябва да бъде подведен под юрисдикцията на българските съдилища.

Информация, която сме длъжни да ви предоставим съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

Доставчик Фирмата „Фикс Конструкт“ ЕООД, ЕИК 121213586    

Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Васил Главинов 5

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност: BG121213586

 

Данни за кореспонденция:

имейл: vizia.bulgaria@gmail.com

тел. 0885621899

уебсайт: viziata.me

Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

адрес: гр. София,ул. “Иван Евстатиев Гешов” № 15,

тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40

имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg,

уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

aдрес: 1000 гр.София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: (02) 980 25 24 факс: (02) 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22,

уеб сайт: www.kzp.bg

 

Настоящите общи условия влизат в сила за всички наши Потребители  на 01.06.2019 г.